Nu lasati cartile copiilor sa se deterioreze, faceti din citit o placere !!!

DSC_0735
DSC_0431
librarie
DSC_0526
DSC_0755
DSC_0592
invelitori-papetarie

Vanzatori de carte

Pentru toate librariile care doresc sa ofere clientilor un serviciu inovator pentru a  le imbunatati imaginea si fiind mai presus de toate este foarte util, Sistemul Colibri este solutia ideala.
Comoditatea de a avea cartile cumparate protejate inca de la momentul achizitiei chiar acolo, in librarie, este ceva  care orice fan al cartilor cu siguranta va aprecia .
Fiecare asistent de vanzari din librarii trebuie sa isi dedice cateva secunde in plus clientilor , pentru a le oferi o invelitoarea perfecta Colibri.

Servicii mai bune inseamna cresterea satisfactiei clientilor

In anumite perioade ale anului, serviciul de copertare prin sistemul Colibri poate fi oferit gratuit, cu scopul de a imbunatati si de a consolida relatia cu fiecare client al librariilor.
Exista o serie de oportunitati si modalitati prin care copertile Colibri pot inveli cartile puse la vanzare in magazine: de la coperta clasica transparenta pentru clientii care cumpara carti pentru ei insisi la optiunile de culoare semi-transparente la fel de clasice pentru cititori mai rezervati, sau pentru cei carora le place sa foloseasca aceeasi acoperire de culoare pentru acelasi gen de carti (galben pentru povestiri politiste, albastru pentru romane, etc.).