e- Leonardo automata

e-Leonardo este primul sistem de copertat din lume, ideal pentru scoli, biblioteci sau librarii, asigurandu-le o durata mai mare de viata. Multumita senzorilor controlati digital, aceasta ofera rezultate perfecte de fiecare data, controland temperatura, sincronizarea si presiunea pentru a garanta sudarea si indepartarea restului cu o precizie de 100%. Afisajul animat iti va arata ce sa faci si ceea ce faci in fiecare moment, tine o evidenta a invelitorilor aplicate si utilizeaza coduri pentru a indica operatiunile de efectuat.

set-e-leonardo

Specificatii

Lungime maxima:                500 mm

Dimensiune copertii:            Mini si Standard

Greutate totala:                    5 kg

Viteza maxima de taiere:      2,5 secunde

Sursa de alimentare:            115/230 VCA – 50/60 Hz

Dimensiuni:                           560(L) x 90(H) x 410(W) mm

invelim-usor

e-Leonardo este primul sistem de copertat din lume ideal pentru scoli, biblioteci sau librarii. Fara adezivi sau cleuri, asigura pastrarea intacta a copertii originale, aceasta nefiind  modificata sau deteriorata in vreun fel.

Sistemul este conceput pentru a acoperi orice dimensiune sau forma de carte. Colibri reprezinta o tehnologie sofisticata aplicata pentru a pastra cartile si materiale tiparite, arhivate. Acest sistem atent proiectat este cea mai simpla si mai practica metoda de copertare a cartilor.

Cand am proiectat masina Colibri am dorit sa cream o unitate gata de utilizare, compacta si portabila, care ar fi potrivita pentru taierea si sudarea „un bun croitor” invelitorilor transparente intr-o forma rapida pentru carti !

Este ideal pentru scoli, librarii sau biblioteci in cazul in care exista un volum mai mare de carti care urmeaza sa fie invelite.

e- DaVinci automata

e-DaVinci Set

e-DaVinci este masina pentru masurile XL. Lungimea de taiere este, de fapt, 65cm, facilitand invelirea unor formate mari. Precum la modelul e-Leonardo, functiile sale sunt controlate digital, iar aceasta optiune ofera rezultate perfecte de fiecare data, controlul temperaturii, sincronizarea si presiunea din timpul sudurii si a taierii pentru a garanta rezultate precise 100%. Afisajul animat iti arata ce sa faci si ceea ce faci tot timpul, tine o evidenta a invelitorilor aplicate si utilizeaza coduri pentru a indica operatiunile care urmeaza sa fie efectuate.

Specificatii

Lungime maxima:                         630 mm

Tipul de operare:                         complet automat (one- toch )

Dimensiuni folosite:                      Mini, Standard si Mari

Viteza maxima de taiere:              2, 5 secunde

Timp maxim de sudare:                160°C

Greutate:                                         8 kg

Dimensiuni (L x H x W ):               710 x 90 x 440 mm

e-DaVinci

Marele avantaj al masini e-DaVinci este ca are “one-touch” facilitatea de maini libere. Dupa o simpla apasare a butonului sau pedala pentru picior, aparatul va prinde in mod automat si va taia invelitoarea cartii Colibri la marimea perfecta pentru cartea ta. Aceasta caracteristica va economiseste si mai mult timp, lasand mainile libere pentru a asambla urmatoarea carte care urmeaza a fi invelita.

e-DaVinci functioneaza automat: nu numai ca nu necesita utilizarea de maini, dar are si o tehnologie avansata care ofera o reducere mai rapida si mai curata decat modelele anterioare. De asemenea, functioneaza perfect pe orice suprafata de lucru.