Despre sistemul Colibri

Colibri System: primul sistem de copertat din lume.
Colibri System SpA Milano ofera un serviciu patentat, exclusiv pentru protejarea cartilor cu invelitori concepute special, pentru a se potrivi fiecarui tip de carte sau caiet. CoLibrì System este compus dintr-o masina speciala de copertat si invelitori CoLibrì.

Vino cu cartile tale preferate la una din librarile partenere Colibri si iti oferim un grad de protectie sigur cu ajutorul sistemului de copertat Colibri in doar 20 de secunde.

Sistemul Colibri este un sistem complet inovator care va permite sa copertati carti de diferite forme sau dimensiuni, rapid si practic. Copertile Colibri sunt fabricate cu toata atenția ceruta de materialele si produsele specifice pentru copii, non-toxice si complet reciclabile.
Copertile Colibri sunt disponibile in diverse culori, din material opac sau transparent fiind solutia ideala pentru orice student, profesor sau liber profesionist care desfasoara activitatii independente, in cautarea de servicii de inalta calitate, accesibile si durabile, protejand astfel materialele didactice, fie ca este vorba manuale, dictionare, notite, obiecte de colectie, romane, manuale tehnice sau retete.

SetCompletoE-LeoLowRes

Caracteristicile Sistemului Colibri

Siguranta

Masinile de copertat Colibri sunt certificate pe plan international ca fiind conforme cu cele mai stricte standarde de siguranta.

Non-toxic

Masinile si invelitorile CoLibrì sunt non-toxice, eco-prietenoase si complet reciclabile, astfel incat sa protejeze atat utilizatorul cat si mediul

Functional

Proiectarea rationala, ergonomica, usor de utilizat, face din Colibri un sistem extraordinar capabil sa combine eficienta maxima cu performante remarcabile.

Economic

Protectia oferita de sistemul Colibri este o modalitate extrem de ieftina de a prelungi viata cartilor sau a obiectelor valoroase, garantandu-le acestora o viata lunga.

FAQ

Rapid

Nici un alt sistem din lume nu reuseste in doar 20 de secunde sa coperteze la dimensiuni exacte carti de orice tip si dimensiune.

Precizie

Masina de copertat Colibri poate oferi oricarui tip de carte un ”sacou” perfect pentru masura sa – perfect taiate si sudate cu precizie, garanteaza performante de top si minim.

Durabilitate

Cu durata de viata mare si rezistente la zgarieturi, invelitorile Colibri sunt realizate din materiale care garanteaza o protectie remarcabila chiar si cartilor in uz pentru perioade lungi de timp.

Interschimbabil

Invelitorile Colibri pot fi indepartate cu usurinta, lasand cartea ta ca noua, si poat fi inlocuite cu alte invelitori Colibri de diferite culori ori de cate ori simtiti nevoia de o schimbare.

Ce fel de carti pot fi acoperite cu ajutorul sistemului Colibri?

Sistemul Colibri poate fi folosit pentru a acoperi carti de toate tipurile si dimensiunile, indiferent daca au coperti rigide sau flexibile. Invelitorile Colibri vin in diferite forme si marimi, studiate astfel incat sa poata proteja orice model de carte.

Care este durata invelitorilor Colibri?

Invelitorile Colibri sunt de foarte buna calitate, astfel ca aplicate pe cartile utilizate frecvent, dureaza 3 - 5 ani, in medie; pentru cartile utilizate mai putin pot rezista chiar pana la 10 ani sau mai mult.

Pot cumpara invelitorile Colibri si sa le folosesc pentru a inveli de unul singur cartile de acasa?

Sistemul Colibri a fost conceput pentru a oferi un mijloc mult mai rapid, mai simplu si mai putin costisitor de invelire a cartilor decat solutiile traditionale; este obligatoriu ca aplicarea invelitorilor sa se realizeze cu masinile de copertat Colibri.

Nu doar pentru carti ...

e-Leonardo este extrem de utila pentru diverse nevoi de protectie si depozitare. Este perfecta pentru protejarea si depozitarea de tiparituri, desene, certificate, prototipuri, CD-uri si DVD-uri.