Invelitori clasice

Cop-colorate1

Dimensiuni

mini-01
one cut -invelitori
one cut-01
one cut
standard
big

Invelitori

Datorita anilor de cercetare si investiti in ele, invelitorile CoLibrì sunt durabile si non-toxice, moi si placute la atingere. Ele vin intr-o versiune incolor, transparenta si intr-un numar de culori (invelitori standard ).

Sistemul Colibri ajuta la mentinerea valorii de carti si documente existente. Si acest lucru este datorita faptului ca un mare avantaj asupra procesului anterior este cel ca, invelitorile pastreaza starea reala a cartilor si documentelor, acestea ne fiind modificate. Asigurarea unui sistem cu o inclinatie speciala spre conservare. Doar cateva secunde este nevoie pentru ca, carte preferata sau orice document important sa fie permanent protejat. Viteza este inca una dintre avantajele sistemului, deoarece invelitorile Colibri continua sa fie caracterizate printr-o simplificare maxima de operatii, astfel incat invelitoarea sa poata fi aplicata cu usurinta si cu precizie maxima.

Dimensiuni

In pozele de mai sus sunt prezentate dimensiunile maxime ale  cartilor care se pot folosi cu fiecare coperta, pentru a micsora cantitatea de deseuri. Demn de remarcat este nou-nouta coperta A4 Standard One Cut, care necesita doar o taietura, reducand astfel deseurile si mai mult  ofera si economie de timp!

cop-traspar

Invelitori document

corecta
A4-01
A3-01
A2-01
A1-01
A0-01

Folii

Precum invelitorile, foliile Colibri sunt durabile, non-toxice, moi si placute la atingere. Ele sunt incolore si transparente, disponibile in dimensiuni care variaza de pana la A0 (84.3 x 120.9 cm).

Foliile sunt realizate din exact acelasi material de calitate ca si invelitorile Colibri Mini, Standard si Mari si de asemenea, concepute pentru a proteja si conserva. Cu toate acestea, foliile sunt modelate ca un plic.

Odata ce articolul dvs. este in interiorul foliei, acesta poate sa fie sigilat cu ajutorul Masinii de infoliat Colibri , sau lasata deschisa pentru a avea acces usor la ea in timp ce documentul este inca protejat.

Ce documente putem inveli?

– materiale de depozitat
– documente

– lucrari de arta
– desene tehnice
– proiecte
– schite
– fotografii
– printuri
– colectii
– certificate, precum si prototipuri, CD-uri, DVD-uri de stocare .

Invelitori CopriMax

ALL

In sfarsit au devenit si invelitorile pentru caiete frumoase, puternice si non-toxice!
Colibri reinventeaza CopriMaxi, transparente sau în 4 culori luminoase, moi si placute la atingere, dar, de asemenea, robuste si durabile, fara fisuri sau crapaturi care ar putea zgaria.
Dar mai presus de toate CopriMaxi Colibri sunt singurele invelitori de caiete non-toxice, deoarece sunt din polietilena 100% in loc de PVC.
Descoperiti variantele exclusive Colibri Disney si Violetta CopriMaxi!

Invelitori transparente

Corpimaxi

Invelitori colorate

Corpimaxi_color

Caracteristici

Invelitorile Colibri CopriMax sunt realizate cu cea mai mare atentie la materiale si produse pentru copii.

colibri