DSC_0029
registre
ziare

NU lasati cartile sa se deterioreze !!!

Sutele de carti in circulatie prin birourile unei edituri sunt frecvent consultate de un numar mare de persoane diferite, astfel incat acestea au tendinta de a se deteriora rapid.
Praful este un factor degradant, nociv cartilor proaspat tiparite.

Acestea sunt alte cateva motive pentru care sistemul Colibri este un instrument extrem de util si eficient pentru locuri precum editurile si studiourile profesionale, birourile de agenti literari, critici de arta, oameni de stiinta si intelectuali, care sa le permita sa se asigure ca patrimoniului nepretuit al publicatiilor pe care le produc si le revizuiesc se pastreaza fara pete, amprente sau praf.

  • Doar 3 coperti de marimi diferite sunt necesare, pentru a acoperi orice dimensiune de carte.
  • Sistemul de coperatat Colibri este mic si compact, si necesita un spatiu minim pentru depozitarea cartilor si a masinii.
  • Sistemul de copertare Colibri dureaza mai putin de 30 de secunde si creaza o invelitoare  rezistenta  de protectie care se potriveste perfect pe orice tip de carte.
  •  Colibri este sigur si usor de utilizat. Nu sunt necesare foarfece, lipici sau lame pentru a produce o invelitoare personalizata perfect potrivita de fiecare data.