Protejeaza comorile invataturii, indiferent de dimensiune

Play Video

Daca esti interesat de oferta noastra, lasa-ne adresa ta de e-mail

Sistemul Colibri

Sistemul Colibri este lider de piata incontestabil pe segmentul ce cuprinde servicii si sisteme pentru copertarea si protejarea cartilor. Acest sistem este cu un pas inaintea copertarii cu invelitori clasice.

E-Leonardo

Invelitorile Colibri

Datorita anilor de cercetare, invelitorile CoLibrì sunt durabile si non-toxice, moi si placute la atingere. Ele se gasesc atat in varianta incolora, transparenta cat si intr-un numar mare de culori, pentru invelitorile standard.

Beneficiile

Sistemul Colibri a fost conceput pentru a oferi un mijloc mult mai rapid, mai simplu si mai putin costisitor pentru invelirea cartilor, decat o puteau oferi solutiile traditionale.

SetCompletE-Leonardo

3 pasi simpli pentru un rezultat excelent

Pasul-2-eLeonardo - Copy

Pasul 1

Alegeti invelitoarea Colibri cea mai apropiata de dimensiunea dorita si introduceti una dintre copertile cartii pe latura corespondenta a invelitorii

Pasul-1-eLeonardo - Copy

Pasul 2

Pozitionati invelitoarea CoLibri in slotul special si apasati butonul START: senzorii e-Leonardo se vor activa automat, coperta fiind apoi taiata si lipita.

invelim-usor

Rezultatul

O invelitoarea perfecta, sigura si placuta la atingere.

Pasul-3-eLeonardo - Copy

Pasul 3

Se insereaza apoi si cea de a doua coperta a cartii in invelitoare, se pozitioneaza surplusul in slotul special al masinii si se apasa butonul START! Asta e tot!